Scroll
Reservar Online!

millor preu garantit

Wellness by AIRE

Submergeix-te en el nostre Centre de benestar AIRE de Vallromanes! Viu un viatge relaxant i ple de sensacions en un entorn únic. AIRE viu de les entranyes dels segles passats, inspirant-se en els beneficis que l'aigua ofereix a l'ésser humà tant a nivell físic com mental. Així, la filosofia i la raó de ser consisteix a recuperar l'antiga tradició del bany grec i romà i incorporar-lo en un edifici històric.


Tots els serveis d'aquestes termes romanes sorgeixen de la necessitat de desconnexió i amb l'objectiu de brindar una experiència única de gaudir i relaxar-se en un entorn natural. 

Banys termals

L'aigua termal és l'element clau de l'experiència. Podràs gaudir del circuit a través dels contrastos entre el bany d'aigües temperades (36º), aigües calentes (40º) i fredes (16º) sense oblidar-nos dels mítics banys de vapor, mil dolls o el gloriós bany de sal, el millor lloc per abandonar-se de plaer i flotar.

massatges corporals

L'Experiència AIRE continua a les sales de massatge on experts terapeutes treballen amb olis essencials exclusius per garantir la relaxació total mitjançant massatges corporals de diversa durada: 15, 30, 45 o 60 minuts.

A la carta de tractaments trobaràs una acurada selecció de massatges relaxants. Tots els rituals poden complementar-se amb els anomenats "tops": elements que milloren l'experiència, afegint una copa de cava amb bombons, broquetes de fruita fresca o sucs naturals, així com minuts extra de bany o de massatge.

Consulta aquí la carta de massatges 


VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology

El primer Ecoresort d’Espanya a Barcelona. Som un Hotel 100% Ecològic.

Aquest lloc utilitza cookies per millorar la vostra experiència de navegació i oferir-vos el millor servei possible. Continuant navegant pel lloc que accepteu el seu ús.

Veure més
Ok