Scroll
Reservar Online!

millor preu garantit

Wellness by AIRE

En èpoques passades, els nostres avantpassats grecs, romans, àrabs i otomans preparaven luxosos banquets per als seus convidats que incloïen sumptuosos banys termals. A la fi del S.V. a.C. la classe acomodada del poble romà acudia a les magnífiques cases de banys (thermae) per delectar-se del plaer que representava el ritual del bany. Un costum que ha estat lloada i admirada durant generacions i que Aire Ancient Baths recupera per a vostè, adaptant-la als temps moderns.

En un enclavament natural privilegiat que antany va ser un assentament romà, a només 30 km de Barcelona, una antiga masia de l’any 1497 ha estat reconvertida en un espai de somni en el qual viure una experiència única de total relaxació i gaudi. Un inoblidable viatge de sensacions que comença amb un recorregut per les diverses sales d’aigua a diferents temperatures i que culmina amb una àmplia carta de massatges relaxants i de sofisticats rituals en els quals es treballa sempre amb els millors productes cosmètics orgànics.

A la tènue llum de les espelmes i en una atmosfera en la qual regna la màxima elegància, prepari’s per sentir els efectes altament beneficiosos per a la salut (tant física com a mental) del contrast entre el bany de vapor (Hammam), el bany temperat (Tepidarium, 36ºC), el calent (Caldarium, 40ºC), i el fred (Frigidarium, 16ºC) per acabar assaborint el plaer de submergir-se en el Bany de Mil Dolls i d’abandonar-se surant en el Bany de Sal. Ofereixi’s un regal per als sentits que permeti desconnectar i relaxar cos i ment en un entorn idíl·lic i incomparable, on tot detall està cuidat al màxim, pensant en el seu delit i descans.

Descobreixi els rituals i tractaments que AIRE ANCIENT BATHs li ofereix.


VeriSign Secured, McAfee Secure, W3C CSS compliant
GuestCentric - Hotel website & booking technology

El primer Ecoresort d’Espanya a Barcelona. Som un Hotel 100% Ecològic.

Aquesta pàgina web utilitza cookies. Feu clic aquí per més informació.

X